FollowRSSFacebook
Label
Ria HunnemanAcupunctuurPraktijk Ria Hunneman

Ria Hunneman

VideopresentatieMet mijn Acupunctuur praktijk Ria Hunneman wil ik een aanvulling zijn op de eerstelijns gezondheidszorg. Hierin staat centraal het Verantwoordt Betrokken Realistisch Verbeteren van uw klacht(en). Uiteraard worden diagnoses en behandelingen van uw huisarts en/of specialist gerespecteerd.

AcupunctuurPraktijk Ria Hunneman
Heetenerdijk 9 8112PE Nieuw Heeten ( kaart )
telefoon 0638433940
website www.riahunneman.nl
LinkedIn
Marjon RuiterAmbiance & Beauty

Marjon Ruiter

VideopresentatieBeautysalon voor uiterlijke verzorging en ontspanning. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ontvang je graag in mijn sfeervolle salon in het pand van Mdina. Voor zowel dames als heren bied ik diverse behandelingen; lichaamsmassage (ontspanning, sport en drukpunt/cupping), kindermassages, acnebehandelingen, diverse gelaatsbehandelingen (van tiener tot huidverbetering), maar natuurlijk ook het verven van wimpers en wenkbrauwen, modelleren van de wenkbrauwen, waxen van lichaam en gelaat.

Ambiance & Beauty
Dorpsplein 3-5 8111AN Heeten ( kaart )
telefoon 0657974606
website www.ambiance-beauty.nl
LinkedIn Facebook
Femke WijmaThe Creativ Company

Femke Wijma

VideopresentatieIk ben grafisch vormgever en daarnaast schilder ik en maak ik keramiek. Ik ontwerp bijvoorbeeld logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, catalogi, folders en banners. Daarnaast geeft ik Culi Cards uit; wenskaarten met een recept op de achterzijde en op de voorkant een bijpassend schilderijtje van mijn eigen hand. Eigenlijk alles waarmee je iets kunt laten zien aan de rest van de wereld.

The Creativ Company
Dorpsstraat 7 8111AA Heeten ( kaart )
telefoon 0572381028
website www.femkewijma.nl
LinkedIn Facebook
Monique VenemaMedisch Pedicure Praktijk

Monique Venema

Pedicurebehandeling, de verzorging van nagels en nagelomgeving, verwijderen van likdoorns en overtollig eelt, behandelen van kloven, wratten en eventuele schimmelinfecties aan nagels en de huid, voetmassage. Gespecialiseerd in verzorgen van de risicovoet zoals de voeten van diabetici en reumapatiënten, behandelen van sport gerelateerde voetproblemen, repareren van beschadigde teennagels met acryl-techniek tot mooie verzorgde nagels, ortheses of anti-drukartikelen, plaatsen van nagelbeugels.

Medisch Pedicure Praktijk
Het Wormer 5 8111BK Heeten ( kaart )
telefoon 0572382272
website www.moniquevenemapedicure.nl
Femy SestuReisspecialist VakantieXperts

Femy Sestu

Met veel enthousiasme verzorg ik al jaren de vakantiewensen van veel klanten. Autovakanties en busreizen; vliegvakanties en cruises, huwelijksreizen en groepsreizen voor uw sportvereniging of bedrijf; altijd verrassend en tot in de puntjes geregeld. U wilt ook graag een goed en betrouwbaar advies; neem dan contact met mij op. Met Femy Sestu van VakantieXperts is elke vakantie een ontdekking.

Reisspecialist VakantieXperts
Dorpsplein 3 8111AN Heeten ( kaart )
telefoon 0646082868
website www.vx.nl/femy
LinkedIn Twitter Facebook
Nolly TibbenFotografie

Nolly Tibben

VideopresentatieBesta jij in foto’s? Ooit zijn deze foto’s het meest waardevolle bezit dat de familie van je heeft. Laten we samen die herinneringen maken die jij en je familie jarenlang, of zelfs generaties lang, zullen koesteren! Ik heb mij gespecialiseerd in newborn fotografie (pasgeboren baby’s), fine art portretten (in de sfeer van de ouder meesters Rembrandt en Vermeer) en beautyfotografie voor vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten (leuke middag inclusief visagie en hairstyling).

Fotografie
De Lange Slag 16 8111CL Heeten ( kaart )
telefoon 0572382290
website www.fineartportret.nl
LinkedIn Twitter Facebook
Gerda BruggemanFinancieel en Hypotheekadvies

Gerda Bruggeman

Ik ben gecertificeerd Financieel- en Hypotheekadviseur voor particulieren en kleine zelfstandigen. Ik verkoop geen financiële producten. Bij mij kan je terecht voor de meest uiteenlopende vragen over financiële producten en belastingzaken. Ik begrijp wat mensen moeilijk vinden en vind het leuk de situatie te analyseren, dit begrijpelijk te maken en waar nodig advies te geven. Klanten vertellen dat ze mijn uitleg erg prettig vinden. Ik ben graag laagdrempelig.

Financieel en Hypotheekadvies
Dorpsplein 3 8111AN Heeten ( kaart )
telefoon 0614159201
website www.kantoorgerda.nl
Jan RegelinkA2 Architect

Jan Regelink

VideopresentatieArchitectenburo voor Heeten en omgeving. Als u plannen heeft om een woonhuis, bedrijfspand of kantoor te bouwen of te verbouwen kan ik u van de start tot de oplevering hierin begeleiden. Van vooronderzoek, advisering, ontwerpen, financiële haalbaarheid, technische uitwerking, vergunningaanvraag tot begeleiding bij de uitvoering. Als architect wil ik graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het project.

A2 Architect
Holterweg 38 8111BB Heeten ( kaart )
telefoon 0651401316
website www.a2architect.nl
Erwin DijkmanDijkman Montage

Erwin Dijkman

Alle loodgieters werkzaamheden, van CV-installaties tot het vervangen van dakgoten. Het aanpassen van het leidingwerk voor een (nieuwe) badkamer of keuken horen hier ook bij. Dit is het leidingwerk voor het gas en warm- en koudwater maar ook de riolering.

Dijkman Montage
Koopmansstraat 19 8111AP Heeten ( kaart )
telefoon 0610345823
website www.dijkman-montage.nl
Debbie KottemanJouw Eigen Kracht

Debbie Kotteman

VideopresentatieAls imagocoach help ik ambitieuze mannen en vrouwen bij het zichtbaar maken van hun kwaliteiten. Hoe? Door samen op zoek te gaan naar Jouw Eigen Kracht. Jouw doelen, je ideeën en de persoonlijke verpakking die daarbij past. Mijn aanpak? Klanten benoemen mijn positieve energie, open houding en het vermogen om me in te leven in persoon of organisatie. Ik durf te prikkelen en communiceer helder. Altijd met respect. En humor, daar is plek voor in elk advies. Resultaat: een professionele uitstraling.

Jouw Eigen Kracht
Holterweg 4b 7418EB Deventer ( kaart )
telefoon 0657335933
website www.jouweigenkracht.nl
LinkedIn Twitter Facebook
JVT Handelsonderneming

Jan Nijenkamp

VideopresentatieJVT Handelsonderneming is al sinds 2005 hét adres voor gereedschappen, automotive, huishoud/schoonmaakartikelen en technische sprays. Wij leveren producten die geschikt zijn voor huis-, tuin- en keukengebruik, maar ook artikelen waar professionals uitstekend mee uit de voeten kunnen. Kortom voor elk wat wils! Het continue bieden van een goede prijs/kwaliteitverhouding is voor ons hierbij erg belangrijk. Gekwalificeerd om elektrische gereedschappen te keuren (NEN 3140).

JVT Handelsonderneming
Stokvisweg 15 8111RS Heeten ( kaart )
telefoon 0621611523
website www.jvthandelsonderneming.nl
Facebook
Daan DaggenvoordeFroom Videoproducties

Daan Daggenvoorde

"Uw verhaal vertellen is waar het om draait. Dit kan in de vorm van een video, animatie of foto. Froom heeft oog voor het vastleggen van uw evenement, bedrijf, feest of product. Het gaat bij Froom om uw verhaal te vertalen naar een visueel product, waarbij de techniek slechts een hulpmiddel is.”

LinkedIn Twitter Facebook
Jorien VosmanKapsalon en nagelstudio Jorien

Jorien Vosman

Je haar wordt geknipt vanuit de natuurlijke val van het haar. Dit betekent dat jouw kapsel niet alleen perfect zit als je de kapsalon verlaat, maar thuis ook gemakkelijk te onderhouden is. Door creativiteit en ervaring durf ik met originaliteit te knippen en te kleuren. Belangrijk vind ik dat je kapsel echt bij jou en je persoonlijkheid past. Ik knip dames, heren en kinderen. Ik kom ook graag bij klanten thuis. Het mooi maken van nagels met acryl , gel of gellak is een andere passie van mij.

Kapsalon en nagelstudio Jorien
het Hoogeland 25A 8111CE Heeten ( kaart )
telefoon 0625180164
website www.kapsalonjorien.nl
Facebook
Gerda BrinkhofPedicure

Gerda Brinkhof

Ik behandel en verzorg voeten in mijn pedicurepraktijk gevestigd in kapsalon Lookx&More in Raalte, maar ik kom ook naar u toe voor voetverzorging thuis. Uw voeten worden gedesinfecteerd en geïnspecteerd op voetschimmel, wondjes, kloven en dergelijke, en worden in overleg met u behandeld. U ontvangt gedegen advies betreft thuisverzorging van uw voeten. Ik ben officieel medisch pedicure en gecertificeerd om behandelingen uit te voeren bij patiënten met Diabetes, Reuma en gezondheidsproblemen.

Pedicure
Hordelmansweg 7 8111AM Heeten ( kaart )
telefoon 0617522278
website www.pedicuregerdabrinkhof.nl
Facebook
Daniëlle BestenT2Holiday

Daniëlle Besten

VideopresentatieWij verhuren retro volkswagen campers voor iedere gelegenheid. Wil je een bijzondere trouwauto of een unieke vakantie. Dat is mogelijk met één van onze unieke volkswagen campers.

T2Holiday
Johannalaan 48 8111AX Heeten ( kaart )
telefoon 0653738026
website www.t2holiday.nl
Facebook
Arnoud van EunenArnoud van Eunen Klauwverzorging

Arnoud van Eunen

Ik hou mij bezig met het preventief verzorgen van de klauwen van voornamelijk melkkoeien. Daarnaast zorg ik er voor dat kreupele koeien zo spoedig mogelijk worden behandeld. Dit in samenwerking met een collega zzp-er onder de naam Salland Klauwverzorging.

Arnoud van Eunen Klauwverzorging
De Langeslag 58 8111CL Heeten ( kaart )
telefoon 0617479006
website www.sallandklauwverzorging.nl
Saskia ReimertCoachMijnBody

Saskia Reimert

Zelfstandig partner van LR Health & Beauty. Eerlijke producten van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs; gezondsheids- en verzorgingsproducten, gewichtsbeheersingsproducten, make-up en parfum. Ik ben op zoek naar mensen die, zonder verplichting en risico, willen helpen onze producten meer bekendheid te geven. Wil je meer weten over onze producten of ben je op zoek naar een bijverdienste; neem dan contact met me op !

CoachMijnBody
Bleerhorstdijk Westzijde 4 8111NE Heeten ( kaart )
telefoon 0641191030
website www.coachmijnbody.nl
LinkedIn Twitter
Rian MiddelkampState of Hair Rian

Rian Middelkamp

VideopresentatieFreelance hairstylist die bij jou thuis komt met een geheel eigen visie. Hoe mooi is het om je eigen ik, je persoonlijkheid, ook aan de buitenkant te laten stralen? Ik neem je mee in de moderne en creatieve wereld van State of Hair Rian. Samen gaan we op zoek naar passende modellen en kleurmogelijkheden waar jij je goed bij voelt. Heb jij het gevoel dat je iets anders wilt uitstralen met je haar, neem contact op. Ik ga een uitdaging niet uit de weg!

State of Hair Rian
Allingcamp 3 8111BT Heeten ( kaart )
telefoon 0618106095
website www.stateofhairrian.nl
Facebook
Karin WoltersWolters Ontwerp

Karin Wolters

Grafische Vormgeving. Een ontwerp maken dat het verhaal erachter in eenvoud uitbeeld of versterkt dat is mijn kracht. Je kunt denken aan complete huisstijlen, logo's, website ontwerp, flyers, uitnodigingen, spandoeken, bestickering van voertuigen. Alles wat gedrukt of digitaal uitgebracht kan worden.

Wolters Ontwerp
Poedenmansdijk Westzijde 6 8111RD Heeten ( kaart )
telefoon 0624265441
website www.woltersontwerp.nl
LinkedIn Facebook
Esther KruiperSen&Zo

Esther Kruiper

Verkoop van natuurlijke body en home fragrance producten aan de detailhandel zoals drogisten, woonwinkels en kledingwinkels.

Sen&Zo
De Schaarsen 12 8111CP Heeten ( kaart )
telefoon 0622165958
website www.senenzo.nl
Facebook
Ans KieftenbeldAns Voeten Praktijk

Ans Kieftenbeld

Pedicurebehandeling bij U of Mij aan huis. Als pedicure verzorg ik U voeten en de nagelomgeving. Ik behandel eelt/kloven/likdoorn/ingroeiproblemen Ook heb ik ervaring op gebied van schimmelinfectie en wratten. Verdeel behandel ik reuma/diabetici/nagelreparatie-regulatie-beugel/orthese/antidruk. Geef voetmassage en kan ook met hotstone, en kan voetproblemen evt behandelen met medicaltape.

Ans Voeten Praktijk
Overmeenweg 27a 8111PD Heeten ( kaart )
telefoon 0572381166
Timmer- en klussenbedrijf Evers Heeten

Jan Evers

Ik doe doe alle voorkomende bouwwerkzaamheden in en rondom huis en bedrijf, zoals alle timmerwerken, tegelwerk, complete badkamers, en nog veel meer.

Timmer- en klussenbedrijf Evers Heeten
Nieënhof 34 8111CA Heeten ( kaart )
telefoon 0623659585
website www.eversheeten.nl
Niek Klein OvermeenKlein Overmeen Bouwt

Niek Klein Overmeen

Klein Overmeen Bouwt staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met 22 jaar bouwervaring, waarvan 8 jaar bij een klein bouw-/ klusbedrijf, weet ik wat er gevraagd wordt op dit gebied. Met mijn enthousiasme, goede Sallandse werkmentaliteit en brede kennis, ben ik u graag van dienst bij al uw onderhoud-, kleinbouw- en verbouwwerkzaamheden.

Klein Overmeen Bouwt
De Schaarsen 11 8111CP Heeten ( kaart )
telefoon 0623548825
website www.kleinovermeenbouwt.nl
Facebook
RHOM Omgevingsmanagement

Rinus Hoogeslag

RHOM Omgevingsmanagement is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en water. Wij ondersteunen u bij het verkrijgen van alle benodigde toestemmingen om uw plannen te kunnen verwezenlijken, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw bedrijfsvoering. RHOM Omgevingsmanagement richt zich met name op het Midden- en Kleinbedrijf en particulieren.

RHOM Omgevingsmanagement
Alingcamp 43 8111BV Heeten ( kaart )
telefoon 0617158359
website www.rhom.nl
Huub Klein KoerkampDuZa

Huub Klein Koerkamp

VideopresentatieVerrichten van metingen en onderzoek aan gebouwen en installaties. Luchtdichtheidsmeting, blowerdoortest, thermografie. Het opsporen van luchtlekken, lekkages, en koude bruggen in gebouwen, daken, vloerverwarming, waterleidingen, riolering, etc. Daarnaast ondersteuning bij Installaties; ontwerp, programma van eisen, principe schema’s, tekeningen in 2D, 3D en BIM, budgetten. Dit van idee tot in de onderhoudsfase

DuZa
Oldenhof 19 8111BM Heeten ( kaart )
telefoon 0646613453
website www.duza.nl
LinkedIn
Hans LenderinkHet Grootste Kennisplatform van Nederland

Hans Lenderink

Op zoek naar leuke en inspirerende sprekers die goed passen in je eigen event? We brengen je graag in contact en helpen om dit voor je te regelen. Op Het Grootste Kennisplatform van Nederland vind je sprekers, inspirerende artikelen en live registraties. Daarnaast kun je boeken bestellen die zijn geschreven door deze sprekers. Kortom: een online platform met volop inspiratie en kennis over nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen.

LinkedIn Twitter Facebook
Marco TibbenMarco Tibben | One-Stop persoonlijke assistent

Marco Tibben

One-Stop persoonlijke assistent voor al je internet, design, media, muziek, en marketing wensen. Van logo, huisstijl en drukwerk, tot foto & video. Van zoekmachine optimalisatie en social media, tot muziek en tekst schrijven. Van website en hosting, tot webapplicatie bouwen. Meer dan 20 jaar ervaring. Ontwerp, bouw, en hosting van onder andere zpheeten.nl. Unieke voordelige abonnementstructuur voor gebruik van al mijn diensten.

Marco Tibben | One-Stop persoonlijke assistent
Zwijnenbergerweg 4 7433RK Averlo ( kaart )
website www.marcotibben.nl
LinkedIn Twitter

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.